LesTV bestellen

Ja, ik wil LesTV bestellen voor mijn vaksectie

Ik bestel voor de vaksectie(s) van mijn school een licentie voor LesTV. Stuur mij hiervoor per ommegaande een inschrijfformulier.

 • School

  De velden met een sterretje zijn verplicht.
 • Contactpersoon

 • Kies uw vakgebieden

  De aardrijkskundige educlips sluiten aan bij de leerdoelen van De Geo, Terra, Wereldwijs, Atlantis en Buitenland. Alle thema’s die worden behandeld in de eerste drie jaar van het vwo, de havo en het vmbo komen aan bod. Van cultuur in het Midden-Oosten, tot het vreemdelingenbeleid van de Europese Unie en gevolgen van klimaatverandering in Bangladesh.
  De educlips van biologie sluiten aan bij de leerdoelen van Biologie voor jou, Biologie (inter)actief en Nectar. Alle thema’s die in de onderbouw van de leerstromen vwo en havo worden behandeld, komen aan bod. Voor het vmbo zijn er voor alle leerjaren educlips ontwikkeld, variërend van ordening tot mens en milieu.
  De educlips van geschiedenis sluiten aan bij de leerdoelen van Feniks, Werkplaats, Memo en Sfinx. De onderwerpen die worden behandeld in de onderbouw van de leerstromen vwo, havo en vmbo worden thematisch in beeld gebracht. Van prehistorische jagers en boeren tot uitvindingen en ontwikkelingen na de Koude Oorlog.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voordelen van LesTV

LesTV is gebruiksvriendelijk, efficiënt en tijdbesparend: er gaat geen tijd verloren met het zoeken naar de juiste filmpjes. De educlips op LesTV zijn zorgvuldig samengesteld en zowel inhoudelijk als visueel van hoge kwaliteit.

Op uw persoonlijke pagina kunt u een samenstelling maken van video’s en clips die u in de les wilt gebruiken. Tijdens de lesvoorbereiding kunt u die zowel via de zoekfunctie als via het overzicht van methoden en hoofdstukken vinden.

Eenmaal ingevoerd onthoudt LesTV uw keuzes en voorkeuren: klassen die u lesgeeft, thema’s die u behandelt en video’s die u wilt gebruiken. Ook is het mogelijk eigen materiaal te uploaden op uw persoonlijke pagina.

Inschrijfformulier downloaden

U kunt het inschrijfformulier voor LesTV ook hier downloaden en ingevuld en ondertekend retourneren aan info@lestv.nl of sturen naar:
LesTV
Gerrit van der Veenlaan 4
3743 DN Baarn